23948sdkhjf

Hydroparken åpner for varehandel med byggevarekjeden Montér

Forrige uke ble det gitt klarsignal for etablering av byggevarehuset Montér i Hydroparken. Hydroparken er lokalisert på Notodden, midt mellom sentrum og Heddalsvannet.

Parken ble etablert i 1905 av Norsk Hydro og frem til i dag har det kun vært service- og industridrift på området. Dette er første gangen det åpnes opp for varehandel på tomten som strekker seg over hele 80.000 kvadratmeter.

Per Rønningen, daglig leder for Storkaas Handels AS, er begeistret over at vedtaket endelig er på plass og har planer om åpning allerede etter påske. I dag eier og drifter han Montér Storkaas, men han har jobbet aktivt i flere år for etablering av et Montér byggevarehus også på Notodden.

– Jeg har ventet på godkjenningen i nesten et år og endelig har dagen kommet! Vi setter i gang umiddelbart og håper å kunne ha åpningsfest i starten av april.

Montér Notodden overtar de gamle lokalene til Kongsberg Laft på ca 900 kvm.

- Dette lokalet passer oss perfekt og det er spennende å flytte inn i et lokale med så mye historie. Her er det plass til å kjøre inn og ut både på forside og bakside og det er god takhøyde, som gjør at vi kan utnytte plassen maksimalt, forteller Per Rønningen.

Frank Rulnes vil bli varehussjef for Montér Notodden. Han har tidligere hatt ansvaret for proffkundene på Notodden hos Montér Storkaas og så raskt at det var behov for et Montér byggevarehus i kommunen.

- Tilgjengelighet er viktig for kundene våre og jeg så tidlig behovet for et lokalt byggevarehus for å holde på kundene. Beliggenheten vi nå får er utrolig bra og er kjent for de fleste i Notodden, forteller Frank.

Byggevarehuset vil være rettet mot proffmarkedet og Per Rønningen er tydelig på at Montér har det beste totaltilbudet for proffen.

– Montér er Norges største byggevarekjede og de innehar gode konsepter for proffen som gjør hverdagen til kundene våre enklere.

Montér Notodden starter med 3 ansatte, men Per har store planer for byggevarehuset.

– Jeg ønsker å vokse slik at vi kan bidra til å skape flere arbeidsplasser på Notodden. Jeg håper på å bygge opp en forretning som vil vare i mange år fremover.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078