23948sdkhjf

Sjette kontrakt på støytiltak

Kontrakt om støytiltak på støyømfintlige bygg utenfor Ørland flystasjon ble signert med den lokale bedriften Fosenhus tirsdag 20. februar.

– Vi er fornøyd med å få alle gode krefter for utføring av støytiltak med på laget og nå også de lokale entreprenørene Fosenhus, sier eiendomssjef i Forsvarsbygg kampflybase, Carl Oscar Pedersen.

Fosenhus holder til i Bjugn kommune og bedriften har erfaring med støytiltak på hus i nabolaget til Ørland flystasjon fra tidligere runder for noen år tilbake.

– Vi ser frem til å ta tak i oppgaven og å komme i gang, sier daglig leder Håvard Sundseth.

Kontraktens størrelse er på ca. 30 mill. inkl. mva og inneholder tiltak på til sammen 111 hus. Planlagt oppstart er i februar/mars og utføring er ventet å pågå til april neste år.

Entrepriser støytiltak 
Entrepriser for utføring av støytiltak er delt opp i ca. 12-15 uavhengige entrepriser. Til nå er følgende bedrifter kontrahert:

Entreprise 1-3: Byggmester Strand AS 
Entreprise 4: FVS Entreprenør AS 
Entreprise 5: Byggmester Strand AS

Entreprise 7 er planlagt lyst ut på Doffin i mars. Den gjelder utføring av støytiltak på ca. 100 hus.

Status undersøkelser og tiltak 
960 av til sammen ca. 1300 undersøkelser for tiltak har per midten av februar blitt fullført, mens nær 100 har fått ferdig utført tiltak. Til sammen er det per nå ca. 440 hus som har fått, får eller venter å få utført støytiltak.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078