23948sdkhjf

Eksperthjelp og inspirasjon på Boligmesse i Runarhallen

23.-25. februar blir det Boligmesse i Sandefjord, og prosjektleder Toril Hallan lover en flott og inspirerende messe.

– Dette blir en messe du vil ha med deg dersom du skal pusse opp eller kjøpe nytt hus, og flere av utstillerne har både større og finere stands i år enn tidligere. Med andre ord kan det være nyttig å reise hjem fra vinterferien et par dager tidligere enn planlagt, sier prosjektlederen fra arrangøren Compass Fairs AS.

23.-25. februar fylles Runarhallen med over 70 utstillere, og prosjektleder Hallan lover en god miks.

– Du vil kunne finne det meste fra gulv til tak på årets messe, og vi har spesielt mye innen utemiljø. Det blir alt fra utemøbler til hagestuer, så her er det gode muligheter for å gjøre noen skikkelige vårkupp. Og er du ute etter å kjøpe deg et helt nytt hus, kan du slå av en prat med en av de mange husleverandørene som kommer på messen.

Morsomme aktiviteter

I tillegg til over 80 utstillere, kommer også Otto Robsahm, kjent fra TV-programmet «Sinnasnekker’n». Han skal holde inspirerende foredrag og vil være tilgjengelig for spørsmål fra de besøkende.

– Otto skal i tillegg kåre messens Handygirl og Handyman. Det er alltid spennende å se hvem som løser utfordringene hans på best mulig måte, sier Hallan.

Handygirl-konkurransen går av stabelen lørdag klokka 15.00, mens mennene skal i aksjon til samme tid søndag.

Viser OL

Gjennom hele helgen er det også mulig å registrere seg i messekonkurransen. Nytt av året er at det trekkes en vinner på hver messe.

– Trekningen skjer søndag klokka 16.30, da finner vi ut hvem som stikker av med ulike Samsung-produkter til en totalverdi på 50.000 kroner. Like etterpå blir det ballongslipp med premier for over 22.000 kroner, frister prosjektlederen.

I kafeteriaen blir det selvfølgelig servering, og om du er redd for å gå glipp av noe fra OL, er det ingen grunn til å fortvile.

– Det blir TV-skjermer med OL både i hallen og i kafeteriaen, så du kan trygt ta turen til Boligmessen uten å gå glipp av noe, smiler Hallan. 

Se messeavisen for program, tilbud og utstillere, og les mer på boligmesse.no.


Åpningstider: 
Fredag kl. 12 – 19  Lørdag kl. 10 – 18  Søndag kl. 10 – 17

Opphav og kilder: NTB

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047