23948sdkhjf

Sikret seg Futurehome

Get og TDC vil bli store på smarthusteknologi.

Get og TDC leverer infrastruktur, telekom- og innholdstjenester til vel én million nordmenn og til flere store bedrifter. Nå styrke de satsingen på IoT (Internet of Things) og smart-teknologi, og ett av tiltakene er kjøpet av Futurehome, skriver Get og TDC i en pressemelding.

Kjøper 51 prosent

Futurehome er en norsk teknologi start-up stiftet i 2013. Selskapet har 18 ansatte og leverer smarthjem-løsninger. Get kjøper nå majoriteten av aksjene (51 prosent). De opprinnelige gründerne og ansatte beholder resten. Futurehome fortsetter som selvstendig enhet, og alle ansatte skal være med videre.

– Vi har de siste to årene evaluert en rekke teknologiplattformer og selskaper i inn- og utland for å finne den riktige plattformen for vår smarthus- og IoT-satsing. Det er gøy at det er en norsk start-up som kom best ut, sier CEO i Get og TDC Norge, Gunnar Evensen.

Privat og kommunalt

IoT og smart-teknologi er spådd en sterk vekst i årene som kommer. Kjøpet av Futurehome skal gi Get og TDC kompetanse og teknologi til å utvide satsingen til smarthus og velferdsteknologi til kommuner, bedrifter og private hjem.

– For oss i Futurehome er det stor stas å ta dette videre sammen med Get og TDC. Norske kunder har mye å glede seg til, hevder Erik Stokkeland, med-gründer og administrerende direktør i Futurehome.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079