23948sdkhjf

Oppsving i vrien bransje

– Det er hyggelig at vi får til en kraftig resultatforbedring i et marked mange opplever som krevende, sier Øyvind Mork i Asplan Viak.

Asplan Viak fikk et resultat på 51 mill. i 2017, tilsvarende en resultatmargin på ca. fem prosent. Det er en kraftig forbedring fra 2016. Rådgiverselskapet mener det henger sammen med økt kundetilfredshet, noe de siste målingene tyder på.

– De gode resultatene kommer først og fremst fra mye hardt og godt arbeid fra mange medarbeidere, fremhever adm. dir. Øyvind Mork i en pressemelding.

Bransje i endring
– Vi har lykkes med å vinne en del store langsiktige oppdrag som gir stabilt høy sysselsetting. Tallmessig er den viktigste årsaken at vi har oppnådd to prosent høyere faktureringsgrad pr. medarbeider. For øvrig har vi meget gode tall og god utvikling innen både samferdsel, vann og miljø og arkitektur.

Asplan Viak økte omsetningen med ca. 10 prosent fra året før samtidig med forbedringen av resultatmarginen.

– Rådgiverbransjen er i rivende utvikling. Globalisering, digitalisering og endrede konkurransebetingelser vil påvirke oss i de kommende årene. Med disse resultatene føler vi oss godt rustet til å håndtere disse utfordringene og ser lyst på fremtiden, sier Øyvind Mork.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078