23948sdkhjf

ConStrada er kjøpt opp

Rambøll vil ha en større bit av Vestlandet.

Oppkjøpet av ConStrada, et rådgiverselskap med tjenester innen samferdsel, landskapsarkitektur og planteknikk, er bare begynnelsen på Rambølls satsing på Vestlandet, skriver selskapet i en pressemelding.

Vil doble veksten

– Vi har et ambisiøst mål om å vokse. Bare de neste årene regner vi med at den nye avdelingen i Bergen skal ha en vekst på over 100 prosent. Oppkjøpet av ConStrada vil være positivt for samferdselsmiljøet vårt, for bergenskontoret og hele Rambøll, sier Hilde Nordskogen, markedsenhetsdirektør for Samferdsel og Byutvikling.

Hun påpeker at mens ConStrada har høy lokal kompetanse, kan Rambøll tilby struktur, systemer og utviklingsmuligheter. Verdier, mål og ambisjoner for selskapene er sterkt sammenfallende, sier Nordskogen.

– Får flere muligheter

ConStrada har bygget opp virksomheten siden 2009. De har erfaring fra både små og store prosjekter, fra gang- og sykkelvegprosjekter til motorveianlegg på regulerings- og byggeplannivå.

– Vi gleder oss til å bli en del av Rambøll. I framtidens marked ser vi langt flere muligheter sammen med Rambøll enn ved å være alene, sier Ole Johan Sæverås, dagligleder og partner i ConStrada.

Rambøll

  • Rådgiverselskap innen bygg og arkitektur, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og management consulting. 
  • I Norge er det 1400 medarbeidere fordelt på 20 kontorer.
  • Globalt har virksomheten12.800 medarbeidere fordelt på 35 land.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141