23948sdkhjf

Nytt navn, ny sjef og ferske fjes

Vidar Eikeset er ny adm. direktør i det som var Saint-Gobain Bøckmann. Samtidig har «Bøckmann» gjennomgått store organisatoriske endringer.

Samtlige norske enheter er blitt samlet under navnet Glassolutions Norway AS. Markeringen av navnebytte, strukturendringen og ferske fjes ble gjort med et kick off for alle ansatte på fabrikken i Sauda.

Organisasjonsendringer

I Europa er Saint-Gobain-konsernets fabrikker av byggematerialer delt inn i to divisjoner: «High-Performance Materials» som er lagt til Saint-Gobains Innovative Materials og «Saint-Gobain Construction Products».

I desember 2017 ble organisasjonsstrukturen også implementert i Norge. De selvstendige merkevarene Glava, Weber og Gyproc ble samlet i selskapet Saint-Gobain Byggevarer AS, skriver nettstedet Byggfakta.

Saint-Gobain Bøckmann byttet navn til Glassolutions Norway AS og skal tilhøre divisjonen for innovative materialer.

– Vi har ryddet opp. Virksomheten i Norge hva gjelder innovative materialer, er samlet under Glassolutions Norway AS der vår merkevare «Glassolutions» vil synliggjøres, forteller den nye lederen, Vidar Eikeset.

Konsernbakgrunn

Eikeset har lang erfaring i fra Saint-Gobain, først fire år som salgsdirektør etterfulgt av ti år i sjefsstolen i Gyproc.

Nå skal han jobbe med glassprodukter, isolerglass, laminert glass og andre high tech glassprodukter.

Avanserte glassprodukter

– Vi har smarte glassprodukter med stadig mer avansert teknologi. Glass er definitivt «high value»-produkter med stort potensiale. Når noen bygger en enebolig, kanskje til åtte millioner kroner eller mer, er det svært lite som benyttes til oppgradering av glassløsningene. Det ønsker vi å gjøre noe med, forteller Eikeset til Byggfakta.

Han forteller at Glassolutions Norway har etablert en ledergruppe, bestående av salgsdirektør Linda Rorgemoen, supply chain manager Ingar Rø, økonomisjef Trine Berg og fabrikksjef i Sauda, Lars Sigve Søndenå, i tillegg til ham selv.

To nye selgere

På salgssiden er Rune Langbråten (område: Oslo-regionen) og Christer Kvinge (Vestlandsregionen) de foreløpig siste tilskuddene i salgsorganisasjon.

Langbråten har lang erfaring i Saint-Gobain Bøckmann mens Kvinge heller ikke er ukjent med bransjen. Han kommer fra stillingen som salgssjef i Glassmester Kaare Nilsen AS i Bergen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078