23948sdkhjf

Ny byggestart på Ensjø

Etter godt salg av leiligheter er det klart for oppstart av to nye bygg på Ensjø Torg.

Etter god pågang til det tredje salgstrinnet på Ensjø Torg i Oslo starter Skanska nå byggingen av 45 nye boenheter, skriver entreprenøren i en pressemelding.

Det tredje trinnet inneholder blant annet åtte såkalte townhouse-bygg med to etasjer og store 4-roms leiligheter. I tillegg skal det bygges en barnehage med fem avdelinger i den ene sokkeletasjen samt et garasjeanlegg med 250 plasser, noe som er ment å dekke parkeringsbehovet for hele Ensjø Torg.

5-roms med utleiedel gikk først
– Det er gledelig at vi har solgt så bra at vi nå kan igangsette byggingen. Vi har blant annet solgt tre av de åtte townhousene og samtlige av de åtte femromsleilighetene med utleiedel samt flere av treromsleilighetene. Til sammen har vi solgt nærmere halvparten av de 45 boligene. At vi selger godt av de store leilighetene kan tyde på at kundene våre kjøper for å etablere seg på Ensjø, og at her planlegger de å bli boende, sier regiondirektør for boligutvikling på Østlandet i Skanska Eiendomsutvikling, Helen Gåsvik.

Skanska-torget
Det er Skanska Norge ved Bygg Oslo som bygger hele Ensjø Torg.

– Vi er svært glade for å få denne bestillingen, som gjør at vi kan fortsette utbyggingen av Ensjø Torg som planlagt. Denne kontrakten gjør også at vi allerede nå får bygget nødvendig infrastruktur og parkeringskjeller. Dermed er alt klart for de neste boligene som kommer fremover, sier prosjektdirektør Stig Eriksen.

Dette byggetrinnet skal ferdigstilles i løpet av desember 2019.

Bilbyen Ensjø

  • Ensjø Torg er en del av den store forvandlingen av Ensjø fra bilby og industriområde til en levende bydel med boliger, kontorer og et mangfold av servicetilbud.
  • Ensjø Torg bygges på og rundt Ensjø T-banestasjon.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078