23948sdkhjf

Landskapsfabrikken kjøpt opp

– Dette er et veldig hyggelig kjøp, sier Øyvind Mork, administrerende direktør i Asplan Viak.

Eierne av Landskapsfabrikken er blitt enige med ledelsen i Asplan Viak om at Asplan Viak overtar alle aksjene i selskapet fra 1. mars 2018.

Landskapsfabrikken består av fire ansatte, som alle vil flytte inn i våre Oslo-lokaler i Kongens gate fra 1. mars. 

– Dette er et veldig hyggelig kjøp. Landskapsfabrikken har et godt renommé og veldig dyktige medarbeidere og eiere, sier Øyvind Mork, administrerende direktør i Asplan Viak.

Prisbelønt selskap

Landskapsfabrikken er et anerkjent fagmiljø innen landskapsarkitektur, og kontorets prosjekter er presentert både på utstillinger og i en rekke fagtidsskrifter og bøker i inn- og utland. For prosjektet Skjarvelandet ble kontoret tildelt Vakre vegers pris i 2014, for Klimapark 2469 – Juvflye mottok de hedrende omtale i Innovasjonsprisen for universell utforming samme år, og for Kleivodden utsiktspunkt fikk de Landskapsarkitekturprisen i 2017.

– Vi på vår side gleder oss til å bli en del av et større miljø innen landskapsarkitektur. Vi ser dette som en fantastisk og inspirerende mulighet til å fortsette med å skape god arkitektur til glede for alle brukere av våre felles omgivelser, sier Andreas Nypan, daglig leder i Landskapsfabrikken.

Asplan Viak

  • Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer, og har vært i Norge i nærmere 60 år.
  • Selskapet har ca. 900 medarbeidere, fordelt på 31 kontorsteder.
  • Virksomheten er organisert i to divisjoner: Plan og Arkitektur og Bygg og Infrastruktur.
  • Asplan Viak eies av Stiftelsen Asplan.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094