23948sdkhjf

Omsorg+ for Bundebygg

Bundebygg vant Oslo kommunes konkurranse om 80 boliger i kategorien Omsorg+.

Byrådsleder Raymond Johansen la selv ned den første grunnsteinen for det som skal bli 80 nye omsorgsboliger i Bydel Bjerke i Oslo.

Boligene på Årvoll skal etter planen stå ferdige ved utgangen av 2018.

Passivhus

–  At vi nå har muligheten til å etablere enda flere Omsorg+ boliger, som gjør det mulig å få noe ekstra hjelp, er veien å gå i eldreomsorgen, sa byrådsleder Raymond Johansen ved den såkalte grunnsteinnedleggelsen.

I boksen som byrådslederen la ned, ligger byggetegninger, et myntsett fra 2017, fredagens utgave av Akers Avis Groruddalen samt bilder fra lokalområdet og hele byggeprosessen fram til i dag.

Når bygget er ferdig, vil det være åtte etasjer høyt samt en teknisk etasje og to underetasjer. Bygget vil få passivhus-standard.

Dette er Omsorg+

Boliger under betegnelsen Omsorg+ er tilpasset eldre som ikke trenger sykehjemsplass, men som har utfordringer med å bo i egen bolig.

Det er bemanning i bygget hele døgnet, og en rekke servicefunksjoner er tilgjengelig. Man får en egen privat leilighet tilpasset eldre, samtidig som det legges det til rette for å leve sosialt og aktivt, og benytte seg av de servicetilbudene man har behov for og ønsker å bruke.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079