23948sdkhjf

Sikret seg vestlandsbedrift

Montér-kjedens siste oppkjøp omsatte for 75 millioner i 2017.

Optimera, som eier Montér-butikkene, har kjøpt de to byggevareforretningene til Andersen AS i Sogn og Fjordane, skriver Optimera i en pressemelding.

– Vi ønsker å fortsette den gode utviklingen vi har hatt den siste tiden, og det er gledelig at vi nå får med oss Andersens byggevarehus på laget, sier direktør for Optimera Handel, Lars Petter Grandahl.

Full fart i Lærdal

Andersen AS etablerte seg i Årdal mot slutten av 1950-tallet, men satsningen på byggevarer startet for fullt på 2000-tallet da de åpnet nytt byggevarehus i Lærdal.

I fjor fikk byggevarehuset i Lærdal nye lokaler, noe som bidro til en omsetningsøkning for Andersen AS. I 2017 omsatte bedriften for 75 millioner kroner.

Vil bli proffere

– Nå ønsker vi å styrke konkurransekraften ytterlige, og da er det godt å ha Montér med på laget, sier daglig leder i Andersen AS, Kjell Andersen.

– Vi ønsker å styrke vår satsning mot proffen, og det tror jeg vi har best forutsetning for å gjøre i Montér-profil. Montér har en rekke spesialistkonsepter som egner seg godt for våre proffkunder, forteller Andersen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093