23948sdkhjf

Byggtorget overtar Kanstad

Kanstad Trelast forlater Byggmakker og slutter seg til Byggtorget.

Byggtorget har allerede over hundre butikker over det meste av landet. I en pressemelding skriver Kanstad Trelast at de har besluttet å innlemme byggevarebutikken i Lødingen i Byggtorget-kjeden, etter å ha vært del av Byggmakker-kjeden i en årrekke.

Kanstad Trelast driver også med oppsett av bygg i Nordland og Troms. For denne delen av virksomheten har de vært medlem i Systemhus-kjeden, som i likhet med Byggtorget eies av Mestergruppen.

Stiftet i 1948

– Vi er svært fornøyde med det mangeårige samarbeidet vi har hatt med Systemhus og Mestergruppen. Vi mener at Byggtorget-konseptet vil bidra til ytterligere profesjonalisering av vår byggevarebutikk, sier Bodil Kanstad, daglig leder i Kanstad Trelast.

Kanstad Trelast ble stiftet i 1948, og omsatte i 2016 for 53,2 millioner kroner, med et driftsresultat på 2,9 millioner.

– Klar strategi

Byggtorget-kjeden er svært fornøyd med å kunne ønske Kanstad velkommen i kjeden.

– Kanstad Trelast har en offensiv og tydelig ledelse, med en klar strategi for sin virksomhet. Vi er også glade for at vi styrker vår allerede sterke posisjon i Nord-Norge, sier kjededirektør Per Ivar Harila i Byggtorget-kjeden.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.188