23948sdkhjf

Kjellmark overtar familiebedrift

De tre brødrene i Støholen Entreprenør har solgt alle aksjene sine til Johan Kjellmark AS.

– Dette vil gi oss et bredere spekter av tjenester i et større geografisk område. Det vil gjøre oss sterkere og bedre rustet i en konkurranseutsatt bransje, og sikre arbeidsplasser og forhåpentligvis skape nye, sier Trond Ole Schjølberg, daglig leder i Johan Kjellmark.

– Oppkjøpet er en del av vekststrategien for Kjellmark, og et ønsket salg av familiebedriften Støholen til oss, legger han til i en nylig utsendt pressemelding.

Forblir eget selskap

Støholen Entreprenør AS er et familiedrevet firma med lang historie i Nord-Østerdalen.

– Vi ønsket å utvikle «Støholen» videre både på Tynset og i trondheimsregionen, og vi fant mye felles hos Kjellmark. Med Kjellmark inn på eiersiden blir vi en del av et større fagmiljø og nettverk, vi blir sterkere i konkurranse og bedre rustet mot svingninger i markedet, sier Helge Støholen, representant for de tre brødrene Støholen, som inntil dette oppkjøpet har vært eiere av selskapet.

I forbindelse med oppkjøpet vil Støholen Entreprenør AS fremdeles være et eget selskap. De ansatte vil fortsatt ha sin base på Tynset, men jobbe tett sammen med Kjellmark sine ansatte på prosjekter og interne oppgaver.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078