23948sdkhjf

Holtefjell valgte NCC igjen

Den tredje Kjellstad-kontrakten er verdt 220 millioner.

Torsdag ettermiddag signerte NCC sin tredje kontrakt med Holtefjell Eiendom om utvikling og bygging av Kjellstad Næringspark langs E18 i Lier. NCC bygger både første og andre byggetrinn i den 14.000 kvadratmeter store næringsparken.

Kortreist ledelse

Kontorbyggene kommer til å ha en sterk miljøprofil med blant annet BREEAM Very Good-standard, en høy gjenvinningsgrad og utslippsfri byggestrøm.

Ifølge prosjektleder i NCC Building, Thomas Trygsland Olsen, var et annet tiltak å flytte NCCs lokale kontor til selve byggeplassen.

– Viktig for drammensregionen

Arbeidene med første byggetrinn er allerede i gang på Kjellstad, melder NCC, og dette skal være ferdige innen utgangen av 2018.

– Dette er et viktig prosjekt for hele drammensregionen. Bygget blir BREEAM-sertifisert og et av Buskeruds mest miljøvennlige næringsbygg. Samtidig ser vi at tidligfase-samarbeidet med Holtefjell har fungert veldig bra, sier Are Strøm, leder i NCC Building Norge.

Tidlig på banen

Kjellstad Næringspark-prosjektet dukket opp på NCC-radaren høsten 2016. Selskapet kom tidlig i dialog med Holtefjell Eiendom og det ble inngått en avtale om utvikling av Kjellstad Næringspark.

– Tidlige samspillsentrepriser er en viktig del av var strategi fremover, konkluderer Strøm.

Kort om BREEAM

  • BREEAM er det mest anerkjente miljøsertifiseringssystemet i Europa og fungerer som et verktøy for å måle og vurdere et byggs samlede miljøpåvirkning.
  • Mer enn 425.000 bygg over hele verden er allerede sertifisert i henhold til dette systemet, og to millioner bygg er registrert for å bli sertifisert.
  • Siden 2009 har alle næringslokaler utviklet av NCC blitt BREEAM-sertifisert.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047