23948sdkhjf

Vant skolekontrakt til 233 millioner

Veidekke Entreprenør kroner en jubeluke med nok et oppdrag: Skaun ungdomsskole.

Veidekke Entreprenør har hanket inn kontrakter for godt over én milliard den siste uka før jul.

Dette siste oppdraget er vunnet i en pris- og designkonkurranse med etterfølgende samspillsfase, og total­entreprisen er verdt 233 millioner kroner ekskl. mva., ifølge en pressemelding fra Veidekke.

Byggherre er Skaun kommune i Sør-Trøndelag.

River dagens skole

– Vårt vinnerprosjekt er blitt videreutviklet i samspillfasen med Skaun kommune og samarbeidspartnerne. Prosjektgruppen har jobbet tett med byggherren, skolens ansatte og frivillige organisasjoner for å sikre at prosjektet blir i tråd med kundens og brukernes behov, sier distriktsleder Ståle Brovold i Veidekke.

Selve byggingen av skolen starter i februar, med planlagt overlevering primo oktober 2019. Deretter skal Veidekke rive dagens ungdomsskole, og innen juni 2020 ferdigstille den delen av utomhusanlegget som i dag utgjør eksisterende skole og tilhørende arealer.

Storstue

Den nye Skaun ungdomsskole blir en 6-paralleller, tilrettelagt for utbygging til 7-paraller for å ha kapasitet for fremtidig vekst i kommunen, heter det i pressemeldingen fra Veidekke.

Skolebygget vil også inneholde idrettshall, bibliotek, kultursal med plass til 220 publikummere samt lokaler for kulturskolen, frivillige lag og organisasjoner. I tillegg skal det opparbeides et romslig og velutstyrt utomhusområde som fritt kan brukes av innbyggerne utenom skoletiden.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078