23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Julie Brodtkorb fikk en kort periode som direktør for Maskinentreprenørenes Forbund, en stilling hun har innehatt siden mai 2017- Erna Solbergs tidligere stabssjef er nettopp utnevnt til ny leder av Norges Banks representantskap. Hun erstatter dagens leder Reidar Sandal (Ap), som er innstilt som nestleder. Brodtkorb er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Ikke nøl med å sende oss en mail!

Anders Danielsson er ny konsernsjef i Skanska AB. Den tidligere direktøren for Skanska Norge etterfølger Johan Karlström, som blir seniorrådgiver i konsernet det siste året før han går av med pensjon. Anders Danielsson har vært i Skanska siden 1991.

JM Norge har ansatt Thomas Børnich som direktør for region vest. Børnich har bakgrunn som sivilingeniør fra NTNU og kommer fra stillingen som distriktssjef i samme selskap i Bergen.

Petter Evensen går av som daglig leder av entreprenørselskapet Evensen & Evensen på Lillehammer. Svein Erik Besserud overtar fra nyttår.

Ketil Strand er ny kjededirektør for Norhus Øst, et selskap i BoligPartner-konsernet. Han kommer fra stillingen som daglig leder for Oseberg Entreprenør.

Sivilingeniør og prosjektleder Knut Magnus Hvidsten rykker opp som daglig leder i Råde Graveservice.  Hvidsten er utdannet sivilingeniør innen anleggsteknikk fra NTNU og har blant annet jobbet i Veidekke i fire år.

Peab: Petter Solli overtar som distriktssjef for Peab i Telemark og Vestfold, Kjetil Runningen rykker opp til viseadministrerende direktør. Arild Østgård blir sjef for Peabs byggevirksomhet i hele landet. Gro Skaar Knutsen tar over som administrerende direktør i Peab Bjørn Bygg.

Morten André Helland fra Structor er valgt til ny leder for Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) etter Øystein Løset, som har vært leder de siste 13 årene. Helland er utdannet sivilingeniør fra NTNU og er ansvarlig for konstruksjoner og anlegg i Structor. 

Hannes Hartin er ny key account manager i Securelink Norge. Hartin er utdannet bachelor i økonomi og International Business fra Linnéuniversitetet.

Se også forrige liste over stillingsendringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125