23948sdkhjf

Se fjellhallen nå!

Den nedslitte flerbrukshallen på Holmlia er blitt ny.

Oslo kommune har gjennomført et omfattende oppgraderings- og rehabiliteringsarbeid i Holmlia flerbrukshall. Fjellhallen ble bygget i 1982 som en kombinasjon av idrettshall og tilfluktsrom.

– Denne oppgraderingen er et godt eksempel på hvordan vi ønsker å ivareta og utvikle idrettsanleggene våre, sier byrådsleder Raymond Johansen.

Støydemping

De sentrale tiltakene i rehabiliteringen har primært vært av teknisk art, men også brukeropplevelsen er forbedret.

– Med nyoppussede garderober og forbedringer i alle fellesrom, håper vi brukerne vil oppleve et mer moderne og imøtekommende anlegg. Tunellen har fått støyreduserende tiltak, ny belysning og nytt underlag i friske farger. I tillegg har vi rehabilitert og malt opp kunsten til Per Anton Risan som ble oppført her i 1987, sier direktør i Kultur- og idrettsbygg, Eli Grimsby.

Sentrale tiltak i rehabiliteringen har vært:

  • Rehabilitering av garderobeanlegg til flerbrukshallen
  • Totalrehabilitering av felles ventilasjonsanlegg i hele fjellhallen
  • Rehabilitering av tunnelen i sør og nord samt vestibyle
  • Utskifting av dører, gulvbelegg og belysning
  • Støyreduserende tiltak
  • Ny brannseksjonering

 

Fakta og fjellhallen

Holmlia fjellhall består av en flerbrukshall, en svømmehall, treningssenter og fungerer i tillegg som offentlig tilfluktsrom.

Anlegget har stor pågang og brukes daglig av minst 1000 personer fra Holmlia skole, Lusetjern skole og Holmlia Sportsklubb.

Hallen viste stor slitasje i garderobene, gangarealene og i tunnelen. De tekniske installasjonene var fra begynnelsen av 80-tallet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094