23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Izabella Salicath er ansatt som direktør for compliance i Veidekke. Salicath har siden 2015 arbeidet med compliance i Garantiinstituttet for eksportkreditt (GIEK). Hun er juristutdannet fra Universitetet i Oslo med tilleggsutdannelse fra BI Norwegian School of Management.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Ikke nøl med å sende oss en mail!

Norwegian Property har ansatt Haavard Rønning som CFO. Rønning vil tiltre stillingen 1. mars 2018. Rønning er utdannet siviløkonom fra BI og kommer fra stillingen som CFO i Møller Eiendom. Han har tidligere vært CFO i Selvaag Bolig og har også hatt ulike roller i Selvaag og PWC.

Finja Betong får ny adm. dir. neste år. 1. juli vil nåværende adm. dir. Gull-Britt Jonasson, som er datter av Finjas grunnlegger, gi stafettpinnen videre til Patricio Villarroel, som i dag er viseadm. dir.

Vanja Fjeldstad Åberge er ansatt som prosjektleder i Insenti. Hun kommer fra stilling som prosjekteringsleder i Betonmast Oslo. Åberge er utdannet sivilingeniør Bygg- og miljøteknikk fra NTNU.

Hanna Rachel Broch begynner som utbyggingssjef i Sporveien og vil ha ansvaret for avdelingens prosjektportefølje og lede utbyggingsavdelingen. Hanna Rachel Broch er sivilingeniør bygg fra NTH. Hun har tidligere vært prosjektleder i Statens Vegvesen.

Vetle Houg tar over som daglig leder av Byggutengrenser etter Jan Eldegard Hjelle. Houg har jobbet i betongbransjen siden 2001 og vært kommunikasjonssjef i HeidelbergCement Norway siden 2006.

Jan Eldegard Hjelle på sin side blir leder av Norsk Fabrikkbetongforening på heltid fra nyttår. Det siste året har han delt tiden sin mellom Fabrikkbetongforeningen og Byggutengrenser.

Hilde Tonne går inn i en nyopprettet stilling som innovasjons- og digitaliseringsdirektør i Rambøll Gruppen. Tonne har vært en del av konsernledelsen i Telenor i åtte år, blant annet som konserndirektør for industriell utvikling.

BundeBygg har ansatt Ole Kristian Berg som ny administrerende direktør. Erik Bunde går tilbake til rollen som leder i BundeGruppen etter å ha ledet selskapet i en årrekke. Ole Kristian Berg kommer fra stillingen som produksjonsdirektør i Hent.

Richard Lycke og Jan Terje Nielsen er ansatt som henholdsvis kommersiell direktør og markedsdirektør i Steni.

  Se også forrige liste over stillingsendringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063