23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Kruse Smith har ansatt Anne-Hilde Bråtebæk som regiondirektør Øst og Tommy Stangeland Jahnsen som juridisk direktør. Anne-Hilde Bråtebæk er utdannet sivilingeniør innen bygg og konstruksjon fra NTNU i Trondheim og kommer fra stillingen som utviklingssjef i Aspelin Ramm Eiendom.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Ikke nøl med å sende oss en mail!

Jan Remy Taaje er ny styreleder i Glass og Fasadeforeningen. Taaje har ledet Elverhøy Aluminium og Glass i åtte år, og han har sittet fire år i styret i Glass og Fasadeforeningen. Taaje er utdannet diplomøkonom med spesialisering innen IT.

Kristine Tveitnes Seip er ansatt som ny administrerende direktør i OBOS Fornebu. Tveitnes Seip kommer fra stillingen som utviklingsdirektør i OBOS Nye Hjem, og hun. overtar som sjef på Fornebu etter Anders Gregersen, som, ifølge en pressemleding, søker nye utfordringer utenfor konsernet.

Rupert Hanna er ansatt som ny chief digital officer og leder for den nye BIM-avdelingen i Byggtjeneste. Hanna er i dag Business developer BIM/IT i Skanska Norge, og har tidligere vært leder for BIM-avdelingen i Norge og «Global Knowledge Manager – BIM Expert group» i hele Skanska-konsernet.

Thibaut Marsol er ny leder for Panasonics Heating & Cooling i Norden. Marsol er rekruttert internt.

Even Leira går av som administrerende direktør i GK Elektro for å gå over i ny rolle som prosjektdirektør i GK Norge med ansvar for tverrfaglig samhandling. Selskapet er i gang med å lete etter Leiras etterfølger.

 Se også forrige liste over stillingsendringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078