23948sdkhjf

BIM-mester i medvind

Graphisoft skal levere BIM-løsninger til Sykehuset i Vestfold og er engasjert som konsulent under utbyggingen av universitetet på Ås.

Graphisoft har i løpet av den siste tiden inngått avtaler som leverandør av BIM-løsninger (digitale bygningsmodeller) til Sykehuset i Vestfold samt en rammeavtale for laseroppmåling og modellering av eksisterende bygningsmasse hos Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås.

Selskapet har i tillegg inngått flere avtaler med ulike eiendoms- og arkitektselskaper.

Programmerere i Finland og Ungarn

– Graphisoft er distributør av en rekke anerkjente løsninger, og våre datterselskaper i Finland og Ungarn har programmerere som utvikler løsninger for hele verdikjeden i byggeprosjekter, fra produksjon til praktisk bruk. Stadig flere aktører i byggebransjen velger våre digitale tjenester, reklamerer daglig leder Halvor Sandbu i en pressemelding.

Tallenes tale er klare for Graphisoft Norge, som i fjor hadde en totalomsetning på 51 millioner, en økning på ti prosent fra 2015.

I løpet av årets tre første kvartaler har selskapet en omsetning på 40 millioner, som er en videre økning på ti prosent fra samme periode i fjor. 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08