23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Trond Fredrik Schjander-Opsahl er ny leder for IKT-avdelingen i Norsk Byggtjeneste. Han er utdannet sivilingeniør i informatikk og har over 12 års erfaring fra system- og applikasjonsutvikling for byggenæringen. Tidligere var han utviklingssjef i Norconsult.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Ikke nøl med å sende oss en mail!

Stig L. Bech er utnevnt til ny styreleder i det mye omtalte kommunale foretaket Boligbygg Oslo KF, der det skal gjennomføres en ekstern gransking av kommunens boligkjøp. Bech er eiendomsadvokat og partner i advokatfirmaet BA-HR. I tillegg settes også nåværende styreleder i Undervisningsbygg, Steinar Maningen, inn som nytt styremedlem i Boligbygg.

Robert Myhre melder overgang til DLA Piper og skal styrke selskapets satsning på offentlige anskaffelser. Myhre har vært partner og advokat i flere advokatfirmaer i Oslo, har vært sekretariatsleder for Klagenemda for offentlige anskaffelser og driver Forum for offentlige anskaffelser.

Mari Blix-Arna begynner som salgskonsulent hos Glassfabrikken 15. november. Blix-Arna jobbet tidligere hos Arnes Fargehandel i Larvik, hvor hun blant annet var prosjektansvarlig for miljøfyrtårnsertifisering.

Asle Randen er utnevnt til administrerende direktør i Backe Entreprenør. Randen overtar etter Sven Christian Ulvatne, som skal starte prosjektutviklingsvirksomhet for Backe-konsernet i hjemtraktene, det vil si i Stavanger-regionen.

Se også forrige liste over stillingsendringer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078