23948sdkhjf

GK overtar Anvendia

GK Elektro har kjøpt opp konkurrenten Anvendia Elektro. Med på kjøpet følger en rammeavtale med Olav Thon Gruppen.

Etter at GK overtok alle aksjene i Anvendia Elektro i forrige uke, vil det Moss-registrerte familieselskapet Anvendia med 12 ansatte bli integrert i GK Elektro og ledet fra Oslo.

– Servicemarkedet er i solid vekst og vi forventer at det skal utvikle seg ytterligere fremover, sier Jarle Pettersen, distriktssjef og leder for GKs elektrovirksomhet, i en pressemelding.

– GK Elektro spiller en viktig rolle i GKs tilbud av servicetjenester, som også omfatter ventilasjon, rørservice, kulde og automatikk, sier Pettersen.

Får med Thon på kjøpet

Anvendia Elektro har i en årrekke jobbet med Olav Thon Gruppen og opererer med faste vedlikeholdsoppdrag for deres eiendommer og hotellvirksomhet. Anvendia Elektro har rammeavtale om service med Olav Thon Gruppen og flere andre kunder.

Representant fra eierne, Stein-Rune Mill, forteller at de ansatte og Olav Thon Gruppen er meget positive til GK Elektro som ny eier.

– GK Elektro vil kunne tilføre økt kompetanse og ny struktur, sier Stein-Rune Mill.

Spisskompetanse på rammeavtaler

GK Elektro har i løpet av kort tid blitt en solid leverandør av elektrotjenester til byggeiere og driftere. Satsningen i Oslo, som er ledet av avdelingsleder Rune Olsen, har hatt stor og lønnsom vekst de to siste årene.

– Det blir spennende å få inn et selskap med medarbeidere som har spisskompetanse på rammeavtaler, sier Rune Olsen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078