23948sdkhjf

Barcode-arkitekt utvider

Arkitektkontoret A-lab ruster seg for høstens konkurranser med seks nye partnere på laget.

Kontoret er blant annet kjent for Statoilbygget og Barcode med DNBs hovedkvarter, PwC og the Wedge. A-lab har mottatt flere internasjonale priser for sin arkitektur og inngår nå i teamet G8+ som forhandler med Statsbygg om å få tegne det nye regjeringskvartalet.

Gamle kjente

Med nye partnere får kontoret større kontaktflate og kan tilby bedre kundeoppfølging. De seks nye er: Magnus Berg Jørgensen, Tonje Løvdahl, Charles Marsden, Erik Olav Marstein, Julie Sjøwall Oftedal og Jan Petter Seim.

– Alle disse har vært med på å bygge opp kontoret over mange år og representerer ulike deler av kjernekompetansen til A-lab. Det er et kvalitetsstempel for A-lab at de nå vil gå inn på eiersiden for å utvikle kontoret videre, sier Odd Klev, én av grunnleggerne av firmaet, i en melding.

Angie Arroyo, Audun Hellemo, Inger Totland og Espen Veiby er tatt opp som assosierte partnere.

70 ansatte

– Vi vet at vi opererer i en konjunkturutsatt bransje. Dette er også noe av grunnen til at vi har oppnevnt både partnere og assosierte partnere, for å sikre god kundepleie og i neste omgang nye jobber, sier Klev.

A-lab er i sterk vekst og er i dag i underkant av 70 ansatte. Arkitektkontoret jobber med et vidt spekter av prosjekter innen kontor, bolig, kulturbygg og byplan.

Geir Haaversen og Odd Klev startet arkitektkontoret A-lab sammen i 2000, og inntil nylig var de alene som partnere i firmaet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063