23948sdkhjf

Nytt oppkjøp fra Tess

Ikke før de har slukt Tools-butikken i Harstad kommer meldingen om at Proffpartner Brandth i Mosjøen har sluttet seg til Tess-gruppen.

Det er regionselskapet Tess Nord i Ålesund som står for begge oppkjøpene. Dermed har Tess nord, etter Building Supplys beregninger, 34 virksomheter i Nord-Norge og på Nordvestlandet. Navnet på den nye industributikken blir Tess Brandth.

Landsdekkende avtaler

– Med Tess Brandth styrker vi vår tilstedeværelse på Helgeland. Butikken har en solid markedsposisjon, og et servicesenter i Mosjøen vil styrke vår nærhet til kunder med landsdekkende avtaler, og i tillegg forsterke servicen til havbruksnæringen på Helgeland, forteller daglig leder Øyvind Brox i Tess Nord.

Brandth-brødrene med videre

 – Vi ser at vi i fremtiden trenger en aktiv og profesjonell eier for å utvikle virksomheten. Det har vi fått i Tess, sier daglig leder Bjørn-Anton Brandth , som har eid Proffpartner Brandth sammen med broren Paal-Anders Brandth.

Begge skal jobbe videre i det nye selskapet, og det har ikke vært snakk om oppsigelser i forbindelse med eierskiftet, som trer i kraft 1. oktober.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109