23948sdkhjf

Selger seg ut av Tools

Aksjonærene i Tools Industributikken i Harstad selger alle aksjene til Tess.

Driften fortsetter under navnet Tess Industributikken Harstad. Dette er det tiende servicesenteret til Tess i de tre nordligste fylkene. Industributikken blir et av 33 servicesentre i regionselskapet Tess Nord, melder selskapet.

Nye utfordringer

Industributikken ble etablert i 2004 har vært en ledende leverandør av verktøy, forbruksmateriell, rekvisita og maskiner til proffmarkedet i Sør-Troms, Vesterålen og Lofoten. Selskapet har sju ansatte og omsatte for 30 millioner kroner i 2016.

– Trygge, lokale arbeidsplasser, fremtidsrettet drift, bredere sortiment og løsninger som styrker lokale bedrifters konkurransekraft, er viktig når Industributikken skal møte de utfordringene som venter, oppgir salgssjef Thor Markussen som begrunnelse for salget.

Styrker seg i nord

– Med Tess Industributikken Harstad har vi fått et servicesenter med dyktige folk med lang fartstid i bransjen og et salgsapparat som styrker vår tilstedeværelse i Sør-Troms, Vesterålen og Lofoten. Mange års godt kundearbeid har gjort at Industributikken har en solid markedsposisjon i området. Målsetningen er å utvikle denne posisjonen videre, sier daglig leder Øyvind Brox i Tess Nord.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079