23948sdkhjf

Femte årlige næringslivsforum: RUSSISKE REGIONER

| Medlemsnyhet | Bedrift Trade Mission of the Russian Federation

Den russiske føderasjons handelsrepresentasjon i Norge (Russlands industri- og handelsministerium) inviterer norsk næringsliv til å delta i Femte årlige næringslivsforum RUSSISKE REGIONER. Forum finner sted 15. november 2018 i Oslo.

Beslutningstakere som representerer utvalgte russiske regioner, statlige etater og næringslivet, samt norske organisasjoner og bedrifter vil delta i arrangementet og drøfte russisk industri- og investeringspolitikk, fordeler med å drive forretninger med russiske partnere, muligheter på både det russiske og tredjelands markeder.

Næringslivsforum – RUSSISKE REGIONER har gjennom årene vist seg å være en nyttig arena for kommunikasjon mellom bedrifter i både Norge og Russland, og resulterte i implementering av felles prosjekter til fordel for både norske og russiske partnere.

Det vil bli gjort presentasjoner om russiske industriutviklingsprogrammer (inkludert planer om flåtefornyelse, infrastrukturprosjekter); russiske spesialøkonomiske soner som tilbyr gunstige rammevilkår og nøkkelferdige løsninger for bedrifter; vellykkede norske prosjekter i Russland, verktøy og ressurser tilgjengelig for norske bedrifter som er villige til å entre det russiske markedet.

Plenumsmøte vil bli fulgt av mottakelse med utsøkt russisk mat og live musikk.

Lenke til programmet

Forumet arrangeres av Russlands handelsrepresentasjon i Norge som har jobbet med å legge til rette for bredere næringssamarbeid mellom Norge og Russland siden 1921.

Arrangementet finner sted på Russlands ambassade i Norge sine lokaler i Drammensveien 74, 0271 Oslo.

Ingen påmeldingsgebyr.

For å melde på vennligst henvend via mail@rusnorge.com.
Ingen påmeldingsgebyr.

Kontaktperson – rådgiver Alexander Lizogub, mobil +47 93 98 28 07.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Send til en kollega

0.069