23948sdkhjf

SAFE har blitt en del av NOHA

| Medlemsnyhet | Bedrift Noha Norway AS

I oktober 2018 ble avtalen mellom Safe Brannvern og NOHA Norway AS signert, og Safe er nå en del av NOHA gruppen.

Dette er i linje med NOHA sin strategi om å styrke sin posisjon som en ledende leverandør av brannsikkerhet i Norge. Samtidig styrkes Safe Brannvern sin posisjon i Hordaland og Sogn og Fjordane.

– Vi er svært godt fornøyde med å ha kommet til enighet om at Safe blir en del av NOHA Gruppen, sier adm. direktør i NOHA, Frode Lemvik.
– Dette er et godt valg for oss med tanke på både mennesker, kompetanse og ønsket om utvikling. Bedriften er en betydelig leverandør av brannsikkerhet på Vestlandet og har gode kunderelasjoner med flere store aktører i området

Avtalen er et godt fundament for videre satsning på Vestlandet, og i Norge. Safe beholder navnet sitt, men drar nytte av NOHA sin organisasjon og støtte. Et større NOHA og et større Safe vil bidra til både stordriftsfordeler og synergier i leveranser til kunder.

Om Safe Brannvern
Safe Brannvern ble etablert i Bergen i 1983, og har lang erfaring med brannsikkerhet i Hordaland og Sogn og Fjordane. De har kontorer, kurslokaler, lager og serviceverksted på Askøy, utenfor Bergen.
Safe er svært kompetente på brannsikkerhet inn mot marine og forsvaret, men har også mye erfaring med industri, kommuner og brannvesenet.  
Les mer om Safe Brannvern på www.brannvern.no

- Sammen med Noha har vi stor tro på at vi vil styrke vår posisjon til kunder i servicemarkedet for næringsbygg og industri, samtidig som vi vil fortsette og videreutvikle vårt nåværende marked i maritim sektor og som leverandør til Brann og Redningstjenesten, sier Hans Petter Jensen, som fortsetter som daglig leder og medeier i Safe Brannvern AS

Om NOHA
 NOHA Norway AS er et av landets ledende selskap innenfor brannsikkerhet av næringsbygg og industri. Spisskompetansen til serviceorganisasjonen i NOHA er brannsikkerhet i næringsbygg og offentlige bygg. I tillegg til leveranse og service av brannslokkingsutstyr har NOHA også satset på kurs, slokkesystemer og nødlys. Hovedkontoret ligger på Orstad, utenfor Stavanger. NOHA serviceteknikere er på farten over hele landet.
Se mer om NOHA på www.noha.no 

For mer informasjon eller spørsmål, kontakt
Daglig leder Safe Brannvern: Hans Petter Jensen (901 55 094)
Adm. direktør NOHA Norway AS: Frode Lemvik (977 17 866)

Medlemsnyhet

Bedrift
Noha Norway AS

Orstadvegen 124
4353 Klepp Stasjon
Norge
Noha Norway AS

Send til en kollega

0.064