23948sdkhjf

ISY-dagene 2018 - Kalkulasjon og usikkerhetsanalyser

| Medlemsnyhet | Bedrift Bygganalyse

ISYdagene er Norconsult Informasjonssystemers tradisjonsrike brukermøte og arrangeres i år 5.-6. november på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Dette er et bransjetreff der du får faglig inspirasjon til bruk av våre løsninger.

Bygganalyse stiller i år med to spennende og kompetente foredragsholdere.

Jostein Solberg og Nhac Nguyen skal blant annet fortelle om:


Hvordan kalkulere flerfunksjonsbygg og sammensatte prosjekter? Ulike måter å organisere en kalkyle for prosjekter bestående av ulike funksjoner, alternativer og byggetrinn. For eksempel et prosjekt bestående av leiligheter, kontorer, forretningslokaler og parkeringskjeller. I tillegg til investeringskalkylen kan man foreta CO2- og LCC-kalkyler på det samme sammensatte prosjektet.


Vi viser hvordan ISY Calcus kan brukes til å kalkulere CO2 og LCC ifm BREEAM. NGBC har i sin Kunnskapsbase bekreftet at NS 3454, som LCC-modulen i ISY Calcus bygger på, kan benyttes til å kalkulere livssykluskostnader(LCC) i henhold til Man 02.


Erfaringer fra gjennomføring av usikkerhetsanalyser i prosjekter. Presentasjon av usikkerhetsanalysen gjennomført i forbindelse med et konkret prosjekt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Bygganalyse

Drammensveien 133
0277 Oslo
Norge
Bygganalyse

Send til en kollega

0.067