23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Rusttrege plater

Vi er markedets største leverandør av rusttregt stål! Bli kjent med produktet her

Norsk Stål lagerfører rusttrege plater, som er mye brukt innenfor arkitekturens verden. Vi lagerfører mange dimensjoner og tykkelser, så du finner som regel det du trenger fra lager. Dersom du ønsker deg noe utenfor det vanlige, tilbyr vi også produktet med spesialtilpasning. Da kan du få det ferdig levert på på rull, og lengder etter ditt eget ønske!

Stålet er levert med CE-merket stål som kan brukes i konstruksjoner innenfior EN1090.

Norsk Stål har storstilt samarbeid med SSAB, som tilbyr Weathering og COR-TEN®. Med produktet er det mulig å skape et inntrykk av rustet stål uten at det går på bekostning av kvalitet. Dette Weathering-stålet, som produseres av SSAB, blir stadig mer populært rundt om i verden takket være den effektive overflatepatinaen.

Til tross for patinaen er stålet bestandig mot alle værforhold. I tillegg gir kobber, krom, nikkel eller fosfor stålet en selvbeskyttende, oksidert overflate. Dette betyr at tak- og fasadebekledning praktisk talt blir vedlikeholdsfritt, noe som eliminerer malekostnadene.

Det rusttrege stålet fra SSAB er tilgjengelig i ulike produkttyper og -dimensjoner med en flytegrense på opptil 960 MPa. Produktutvalget inkluderer varmvalsede plater, varmvalset eller kaldvalset båndstål, stålrør og stålprofiler. Stålet har også svært gode egenskaper ved forming, maskinbearbeiding og sveising.

Ta kontakt med din nærmeste selger i Norsk Stål, så hjelper vi deg med spørsmål du måtte ha!

Norsk Stål AS
Nye Vakåsvei 80
Postboks 123
1378 Nesbru
Stavanger
Norge
Org. nr.: NO959493715

Send til en kollega

0.032