23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

EUROBLECH 2018: World Class Manufacturing

Med nye løsninger for tynnplateproduksjon, tar Bystronic et nytt stort steg. Nå kan du oppleve de aller siste industritrendene live, og betydningen det vil ha for ditt produksjonsmiljø. Besøk iTec og Bystronic på EuroBLECH 2018 i Hannover.

Hva er fordelene med intelligente automasjonsløsninger for laserskjæring og knekkeprosesser? I hvilken retning går produksjonen av tynnplater? Hvilken utvikling får vi med nye muligheter i de digitale plattformer? Hvilke muligheter åpner seg med ny software og nye serviceløsninger? Vil det gi en mer optimalisert produksjon? Hva med produksjonsstyringen – vil den bli enda mer effektiv? Hvordan utnytte fleksible skjære- og knekkesystemer som følge av endringer i jobbspesifikasjoner? Alle disse spørsmålene driver oss til utvikling av nye løsninger som bidrar til enda raskere produksjon, høyere kostnadseffektivitet, og forbedret produksjonsintelligens.

Integrert automasjon: Det neste skrittet innen automasjon vil være intelligent og systemuavhengig automasjon. Dette er automasjon som overgår de individuelle prosessystemene, og som gjør det mulig med kontinuerlig produksjon. Dette gir den høyeste formen for produktivitet du kan oppnå.

Nettverksbasert produksjon: Maskiner, individuelle prosesser og deler fusjoneres til et nettverk av intelligente komponenter. Innenfor et nettverksbasert produksjonsmiljø, vil disse komponentene inneha egenskapene til å samspille, koordinere og optimalisere. Dette gir grunnlaget for en ny og enda høyere verdiskapning i produksjonsprosessen.

Fleksible systemløsninger: Frem til i dag har det alltid vært en drakamp mellom rask og fleksibel produksjon. Den siste generasjonen av skjære- og knekkesystemer vil gi nye muligheter. I fremtiden vil du kunne produsere mindre- og individualiserte serier, eller individuell masseproduksjon med betingelser som ligner standadiserte høyvolumserier.

Smartsystemer: Økte krav til samspill via nettverk og automasjon, gir også økte krav til prosesspresisjon og preventivt vedlikehold av alle integrerte systemer. Nye serviceløsninger gir økt effektivitet og prosesskvalitet i produksjonen.

Alt dette betegner vi som “World Class Manufacturing”: Det er de store visjonene som tar oss videre, og som gjør at Bystronic kontinuerlig arbeider for å optimalisere produksjonslandskapet.

Opplev de nye mulighetene – Besøk oss på Euroblech 2018.

iTec og Bystronic på EuroBLECH: Hall 12, Stand B66

 For mer informasjon besøk: www.itec.as / www.bystronic.com

eller ta kontakt for en uforpliktende prat med vår Produktansvarlig for Laser, Vann og Kantpresser Morten O. Haust

Tlf: +47 901 97 362

E-mail: morten@itec.as

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.032