23948sdkhjf

Julien De Smedt til Building Green Oslo

| Medlemsnyhet | Bedrift Building Green

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green på Gamle Museet i Oslo 17. – 18. oktober.

Sirkulær økonomi er en av mange trender som utmerker seg innenfor bærekraftig arkitektur og byggevirksomhet. Vi ser at bygninger forfaller før de rehabiliteres, som verken er miljøvennlig, økonomisk eller sosialt lønnsomt. Den belgiske stjernearkitekten, Julien De Smedt, grunnlegger av JDS Architects, anerkjenner dette problemet.

TILMELD DEG I DAG!

– En av de største forurensningene i industrien er tapet av originale strukturer og at de erstattes av nye. Det er viktig å skape noe som er bærekraftig og som kommer til å vare, samtidig som man prøver å bevege seg mot å jobbe mer med bygninger som allerede eksisterer. Dette er en utfordring når jeg er en ambisiøs arkitekt fordi det er naturlig å ønske å skape nye bygninger. Det er viktigere for kloden vår å gjenbruke det vi har for å redusere avfallet.

Han forklarer at fra en arkitekts perspektiv er det viktig å se på det sosiale, økonomiske og miljøvennlige aspektet som en helhet ved bærekraft. Til høsten gjester Julien De Smedt Building Green, som for første gang vil bli holdt på det Gamle Museet i Oslo fra 17. – 18. oktober. Her vil bærekraftig arkitektur og byutvikling satt på dagsorden.

SE HELE PROGRAMMET HER!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Building Green

Silkegade 17 st.
1113 København K
Danmark
Building Green

Send til en kollega

0.109