23948sdkhjf

Uterom er mer enn mellomrom

| Medlemsnyhet | Bedrift Building Green

BUILDING GREEN OSLO: Gater, smug, torg og tak. Kvadratmetrene som forbinder bygningene i våre byer og bringer oss fra A til B fortjener å bli anerkjent for de kvaliteter de kan bidra med til byens liv.

Det urbane landskap kan være mer enn bare mellomrom mellom bygningene. Gjennomtenkte løsninger kan bidra til å øke vår livskvalitet, samt løse noen av de utfordringene vi har med klimaendringer. Det krever at vi får det beste og mest bærekraftige ut av både rommet mellom bygningene og de tilgjengelige kvadratmeter på vegger og tak.

Building Green
På Building Green, som kommer til Oslo 17. og 18. oktober, kan du dele dine erfaringer med andre aktører i den norske byggebransjen, delta i debatter og høre foredrag om blant annet livet mellom bygningene.

Til å presentere en av de mange paneldebattene deltar David Vernon Brasfield, nestleder i Norsk forening for Grønne Tak. Han ser frem til den gjensidige inspirasjonen Building Green tilbyr:

 – Det er et utrolig potensial for bruk av «greening» i byer. Ett problem er klimautfordringen vi står overfor, og det er en viktig en. Men det som virkelig irriterer meg som arkitekt er dette: Med det nåværende bygningsparadigmet skaper vi døde områder, som kunne være levende. Vi bør gjøre byer levelig, ved å gjøre dem levende, sier David Vernon Brasfield.

Flere funksjoner i det offentlige rom
Arne Myklestad, partner i Dark Arkitekter, deltar i Building Green med et foredrag om livet mellom bygningene. Han ser frem til å høre andre snakke om hvordan de ser på fremtiden for bærekraftig utvikling i det urbane landskap. Han snakker om prosjektet Agropolis i sitt foredrag på Building Green den 17. og 18. oktober.

Illustrasjon: Dark arkitekter og Vestaksen Eiendom


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Building Green

Silkegade 17 st.
1113 København K
Danmark
Building Green

Send til en kollega

0.061