23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

iTec AS leverer gassutstyr til fiskerinæringen

iTec AS var tilstede da årets Nor-Fishing gikk av stabelen i Trondheim (21-24. august). Den internasjonale fiskerimessen som avholdes annethvert år anses å være fiskerinæringens viktigste møteplass.

Daniel Persen, Salgssjef Gassutstyr, representerte iTec på messen og kunne melde om et vellykket messebesøk med mange og viktige deltagere, samt høy kvalitet på utstillerne og deres stands. Flere av iTec sine eksisterende kunder var tilstede som utstillere og en rekke nyheter av betydning ble lansert.

Fiskerinæringen har hatt en voldsom utvikling de seneste årene og som et resultat av dette etableres det flere felles virksomhetsorganisasjoner. Det kan være aktuelt for iTec å bli en del av disse, for å lære mer om bransjen og øke sin kompetanse.

-      Dette er en spennende næring i enorm vekst, og iTec ønsker å være med å sette sitt preg på denne bransjen, sier Persen.

Det er særlig gassene oksygen, Co2 og nitrogen som er aktuelt for denne næringen, og iTec leverer utstyr for samtlige gasser: gassentraler, regulatorer, sikkerhetsutstyr, uttaksposter, rør og slanger i ulike dimensjoner og materialkvalitet - alt ettersom hva kunden måtte ønske.

iTec besitter sertifisert kompetanse til å prosjektere, montere og utføre service på klasse II gassanlegg.

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.047