23948sdkhjf

Stiller med tidenes største stand

| Medlemsnyhet | Bedrift TESS as

Mandag startet oljemessen Offshore Northern Seas (ONS) i Stavanger, og TESS stiller med 114 kvm stand.

Årets stand er den største TESS noensinne har disponert, og inneholder en rekke spennende og innovative nyheter.

Interessenter blir møtt av en kompetent standbesetning med omfattende fagkunnskap. Spesielt gjelder det subsea-løsninger og THM slangekontrollsystem hvor selskapet har ledende løsninger for oljebransjen.

– Vi har mottatt en rekke positive tilbakemeldinger fra besøkende som skryter av vår innbydende og kreative stand, forteller markedskonsulent Vegard Thun-Pedersen i TESS.

Integrerte forsyningsløsninger
TESS har utviklet flere integrerte forsyningsløsninger som stilles ut på årets stand. Vareautomaten TESS Uptime står på stand og demonstrerer hvor enkelt den gir full kontroll på forbruksmateriellet.  TESSGate er en sluseløsning som er bygget inn som en container for å demonstrere RFID-konseptet.

Et basseng fylt med slanger
Kanskje det mest oppsiktsvekkende elementet på standen er et 7000 liter stort basseng som viser de forskjellige bunkringslangene med oppdriftsløsninger. De fire løsningene er Integrert flyteslange, TESS Heavy Float, TESS Float XL «Floatsleeve», samt den tradisjonelle mini-Float, som er montert på 4’’ Bunkerflat bunkringsslange.

Pyplok
Jonny Christensen fra TESS Esbjerg er en av standbesetningen og ekspert på Pyplok-systemet.

– Pyplok er en «revolusjonerende» metode av fittings som benyttes for å skjøte rør og bygge rørsystemer, uten å sveise eller benytte seg av varme arbeider. Systemet presses rundt røret, og danner en tett forbindelse som tåler opptil 640 Bar, forteller Christensen.

TESS Esbjerg har majorekspertisen på systemet og alle oppdrag blir utført av fagfolk fra TESS Esbjerg. Representanter fra oppkjøpte firmaer innen sveis (Eiva Safex) og utleie (Smart Utleie) er også å treffe på stand.

Tekst: Lasse B. Brekke

Møt TESS asONS ved stand 9780 i hall 9.

Se mer om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TESS as

Industrigata 8
3414 Lierstranda
Norge
TESS as

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.067