23948sdkhjf

Building Green Oslo - Bærekraftig bygg & arkitektur

| Medlemsnyhet | Bedrift Building Green

Building Green er stedet å være hvis du er interessert i bærekraftige produkter, tanker og løsninger innen arkitektur og bygg.

Norge er på mange måter forreste, når det gjelder bærekraft. Den norske byggebransjen viser gode eksempler på miljøvennlige bygninger, som gir merverdi til lokalområdet og innbyggerne. Dette er den perfekte tiden til å lansere Building Green i Oslo, da byen har vunnet European Green Capital Award for 2019.

REGISTRER DEG I DAG!

Arrangementet er både en utstilling av bærekraftige produkter og løsninger, samt en plattform for kunnskapsdeling med internasjonale foredragsholdere, relevante debatter, idemyldring og mye mer.

Vår misjon er å belyse viktigheten av bærekraftig bygging og tenkning. Building Green ble etablert i København i 2011, og har siden blitt utviklet og forbedret gjennom årene.

Bli med på arrangementet og tenk på nytt rundt bygg og det bygde miljø sammen med arkitekter, planleggere, konstruktører, entreprenører og eiendomsbesittere når vi lanserer det første Building Green-arrangementet i Oslo.

www.buildinggreen-oslo.com

Medlemsnyhet

Bedrift
Building Green

Silkegade 17 st.
1113 København K
Danmark
Building Green

Send til en kollega

0.068