23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Vellykket tur til Achema 2018 for iTecs gassavdeling

Gassavdelingen til ITEC AS ved Daniel Persen, Salgssjef Gassutstyr, og Kenneth Kolstad, Salg og Teknisk Support Gassutstyr, kom nylig tilbake fra Achema 2018 i Frankfurt, Tyskland.

iTecs Salgssjef på Gassutstyr Daniel Persen er strålende fornøyd etter sitt besøk på Achema messen: – Uten sidestykke den mest givende messen vi (iTecs gassavdeling) har deltatt på! Den tyske høykvalitetsleverandøren Spectron lanserte sine nyheter, og her snakker vi produktutvikling på høyt nivå som kommer til å ta dem rett inn i 4.0 verden.

En ny teknologisk tidsalder
Industri 4.0 omhandler den såkalt fjerde industrielle revolusjonen, der maskiner ikke lenger bare prosesserer produktet. Det snakkes om en framtid der produkt og smarte maskiner kommuniserer, og hvor datafangst kan gi endeløse muligheter for å skreddersy løsninger, og styre produksjoner og hele verdikjeder.

– Vi gleder oss til å presentere nyhetene fra Spectron til det norske markedet rundt siste kvartal 2018 / første kvartal 2019. Dette er produkter som per dags dato ikke finnes på markedet, så her snakker vi revolusjonerende produktuvtikling!
Det foreligger heller ingen indikator på at andre aktører jobber med tilsvarende produktutvikling, så dette blir spennende, sier Persen entusiastisk.

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.047