23948sdkhjf

Kjeder og Kjedehjul til industrien

| Medlemsnyhet | Bedrift Kulelagerhuset AS

Den norske industrien etterspør kjeder og kjedehjul av høy kvalitet og med lang levetid.

Vi fører noen av markedets ledende produsenter av kjeder og kjedehjul slik at vi kan garantere våre kunder kvalitetsprodukter. Norsk industri er en av byggestenene i vårt samfunn og derfor ble Kulelagerhuset AS etablert for å betjene industrien med blant annet presisjonslagringer, kjeder og kjedehjul.

Spesialisering, store investeringer i lageropplegg og en kundeservice som går litt lengre har bidratt til at Kulelagerhuset AS i dag er en betydelig og solid leverandør til norsk industri og offshore.

I tillegg til kjeder og kjedehjul fører vi blant annet kule- og rullelager, fot- og flenslager, nålelager, kurveruller, koniske rullelager, remmer og remskiver, leddlager og stangholder, radialtetninger og låseringer og svingkranser.

Felles for alle disse produktene er at de kommer fra noen av verdens førende produsenter innen sitt område. Alle leverandører blir stilt høye krav til da vi ønsker å kunne tilby det aller beste på markedet til norsk industri.

Har du spørsmål om kjeder eller kjedehjul som ikke besvares på våre nettsider er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi kan treffes på telefon 32 24 41 80 eller du kan sende en e-post til postmaster@kule-as.no så tar vi umiddelbart kontakt med deg.

Se mer om våre kjeder her


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Kulelagerhuset AS

Teglverksveien 9 B
3412 LIERSTRANDA
Norge
Kulelagerhuset AS

Send til en kollega

0.074