23948sdkhjf

Kilereim Og Presisjonslagringer til industrien

| Medlemsnyhet | Bedrift Kulelagerhuset AS

Trenger du kilereim til industrielt bruk som har høy tåleevne og lang levetid?

Med en kilereim fra tyske Optibelt får du kanskje den høyeste kvaliteten på markedet i dag. Dette er en kilereim som kan overføre store krefter og ved hjelp av forsterking er dette meget stabile og pålitelige produkter som holder lenge.

Typiske bruksområder for en kilereim er ved kraftoverføring fra en veivaksel til noe annet, som for eksempel generatorer og vannpumper.

I tillegg til kilereim kan vi tilby et bredt utvalg av blant annet kule- og rullelager, fot- og flenslager, nålelager, kurveruller, koniske rullelager, remmer og remskiver, kjeder og kjedehjul, leddlager og stanghoder, radialtetninger, låseringer og svingkranser.

Alle våre produkter er hentet fra anerkjente produsenter hvis største fokus er kvalitet. Kulelagerhuset AS har gjennom flere tiår opparbeidet seg en unik kompetanse som har bidratt til vår markedsposisjon i dag. Uansett om det handler om kilereim, svingkranser eller kulelager, er alle produkter av høyeste kvalitet.

Dersom du har spørsmål angående kilereim eller noen av våre andre produkter er det bare å ta kontakt. Vi kan treffes på telefon 32 24 41 80 eller send en e-post til postmaster@kule-as.no så kontakter vi deg umiddelbart.

Se mer om våre produkter innen kilereim og remskiver


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Kulelagerhuset AS

Teglverksveien 9 B
3412 LIERSTRANDA
Norge
Kulelagerhuset AS

Send til en kollega

0.074