23948sdkhjf

Nyåpning av TESS Sarpsborg

| Medlemsnyhet | Bedrift TESS as

Tirsdag 24. mai åpnet TESS Sarpsborg dørene for et nyoppusset og utvidet servicesenter.

24. mai var satt av til nyåpning og vårmesse med stands fra flere leverandører i sommervarmen.

Nyåpningen ble gjestet av varaordfører Linda Marie Engsmyr, som i kjent TESS-stil nyåpnet senteret med en slangekobling. Varaordføreren var imponert og skrøt mye av TESS:

– Jeg vil få gratulere TESS med nyåpningen. Jeg har vært så heldig å få en personlig omvisning og dere har fått nye og store lokaler. Her er det rom for å vokse og få luft under vingene. Jeg vil også få gratulere TESS med 50 års jubileet, det er ikke mange som kommer dit og det er takket være gode ledere og ikke minst gode ansatte. TESS er en god bedrift her i Sarpsborg, så jeg vil ønske dere lykke til videre, sa varaordfører Engsmyr.

Distriktsleder Tomm-Erik Jørgenrud i TESS Øst var imponert over innsatsen til de involverte i oppussingen.

– Det har blitt gjort en fabelaktig jobb her. Jeg vil takke alle som jobber her og de som har bidratt fra andre avdelinger, til at det har blitt som det har blitt.

Jørgenrud overrakk avdelingsleder Kaspersen et gavekort på en tur med Hurtigruta fra Tromsø til Trondheim for to.

– Steinar må få en ekstra gave etter den utrolige jobben han har bidratt med. Han har drevet en butikk og vært byggeleder samtidig, jobbet sent og tidlig, og fortjener denne ferien med hun der hjemme som kanskje har lidd mest.

Grillmat og kaker
TESS Sarpsborg serverte pølser og hamburgere rett fra grillen, samt kaker med TESS-logo og kringler.

Blant utstillerne ble det holdt demonstrasjoner av utstyr og utstilling av produkter til godt rabaterte priser.

25 år i samme bygg
TESS Sarpsborg flyttet inn i lokalene i Statsminister Torps Vei 45 C første gang i 1993. Bygget var eid av Braate Eiendom og TESS leide lokalet sammen med en skraphandler og Eik Maskin, som brukte sin del til verksted og parkering av vogntog. I løpet av høsten 2016 flyttet transportselskapet ut og TESS fikk tilbud om å kjøpe hele bygget av Braate Eiendom.

TESS takket ja, men lokalene var slitt og hadde et stort behov for oppussing. Ombyggingsprosessen startet i august/september 2017 med senterleder Steinar Kaspersen som byggeleder.

Siden den gang har det vært stor byggeaktivitet på servicesenteret, samtidig som den daglige driften har gått sin gang.

– Vi startet med rivningsarbeidet i august og har blant annet benyttet oss av lokale idrettslag som har bidratt med rivning av vegger og kildesortering av avfall, forteller Kaspersen.

Kaspersen startet som salgskonsulent ved TESS Sarpsborg i 2008. Men allerede etter seks måneder overtok Kaspersen som konstituert andelingsleder. Han tok over som avdelingsleder på permanent basis i 2010.

Utvidet og moderne servicesenter
Den nye delen av servicesenteret fremstår lyst og moderne. Lagerportene på baksiden er byttet ut med moderne flerbruksporter, veggene er malt i lyse toner og gulvene er lagt med lysegrå epoxy.

Hyllene er stilrene med oversiktlig utvalg av verktøy og deler. På gulvet står det utstilt flere temabaserte produkter på TESS-kledde paller.

– Vi er meget godt fornøyd med resultatet så langt og gleder oss til alt er helt på plass, forteller Kaspersen


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TESS as

Industrigata 8
3414 Lierstranda
Norge
TESS as

Send til en kollega

0.069