23948sdkhjf

TESS og Eiva-Safex går sammen

| Medlemsnyhet | Bedrift TESS as

TESS gruppen har over de siste 50 år utviklet seg til et ledende konsern for norske virksomheter innenfor industri, bygg og anlegg, onshore, offshore og subsea og har fulgt norske virksomheter ut i verden med nye etableringer.

For å styrke sin satsing på digitale løsninger og sveiserelaterte produkter har TESS kjøpt 70% av aksjene i Eiva Safex AS m.v.f. 1. mai 2018.

Eiva Safex skal ikke endre navn eller struktur og vil ha samme daglige leder og lederteam som i dag og dagens aksjonærer VESS AS fortsetter med 20 % og Praxair Norge AS med 10 % av aksjene. TESS konsernet har etter dette over 1000 ansatte og omsetning opp mot 3 Milliarder inkludert etableringer i Aberdeen, Esbjerg, Houston, Brasil og Singapore.

TESS er fra før Norges største leverandør av sveiserelaterte varer og tjenester og eier også JD Sveiseservice AS i Telemark.- TESS har utviklet logistikkløsninger som er digitalisert innenfor automater og containere og Eiva Safex har digitale løsninger for sakkyndig kontroll av løfte- og lasteutstyr og internkontroll.

Dette tilfører kundene spisskompetanse og bedre løsninger også for HMS. Samarbeidet vil også bli presentert på Industriens Motemesse i Oslo 27-29. september 2018 samtidig som TESS markerer sitt 50-års jubileum.

For ytterligere informasjon kontakt:
Erik Jølberg
TESS CO
ej@tess.no 
Mobil 905 26 265


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TESS as

Industrigata 8
3414 Lierstranda
Norge
TESS as

Send til en kollega

0.083