23948sdkhjf

Schneider Electric på #smartere stand på Eliaden - Smart = Mer effektivt og brukervennlig

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

I år har Schneider Electric valgt å stille ut på en felles Eliaden-stand kalt #smartere sammen med Nelfo og Telenor (stand D01-12).

I år har Schneider Electric valgt å stille ut på en felles Eliaden-stand kalt #smartere sammen med Nelfo og Telenor (stand D01-12).

- Dette var et naturlig sted å stille ut på for oss. IoT (Internet of Things) er et buzzord i bransjen – og vi har på følelsen at elektrobransjen ser på digitalisering av installasjoner som noe litt skummelt og komplisert. På Eliaden ønsker vi derfor å vise hvordan IoT konkret kan føre til installasjoner som gir energibesparelser, samtidig som de er installatør- og brukervennlige, sier Marketing Communication Manager Ingunn Kristiansen i Schneider Electric Norge.

Fokus på standen hos Schneider Electric vil være på dagens mest populære løsninger: smartere elbillading for små og store ladeanlegg samt smarte tavler og komponenter. Blant annet verdens minste, trådløse energimåler PowerTag, som er spesielt populær i Norge.

- Landet vårt har vist seg å være det andre største markedet i verden for akkurat denne løsningen - etter Frankrike, påpeker Kristiansen.

Schneider Electric ønsker velkommen til Eliaden og stiller sine fremste fageksperter til disposisjon for en lærerik fagprat, tips og råd.

- Norge og Norden generelt viser vei når det gjelder digitalisering på alle felt. Det er derfor viktig for oss å vise de praktiske fordelene som Internet of Things medfører for både bransjen og sluttbrukerne i Norge, forklarer Kristiansen.

- I tillegg til #smartere-standen, er vi med på å arrangere tre ulike seminarer under Eliaden: om smart elbillading, solstrøm og lagring samt intelligente bygg. Seminarene er populære, noe som viser at fagfolk i bransjen vil benytte anledningen til å kombinere et besøk på Eliaden med faglig påfyll, avslutter hun.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.08