23948sdkhjf

NTN-SNR Produkter Av Høy Kvalitet

| Medlemsnyhet | Bedrift Kulelagerhuset AS

Med NTN-SNR som en av våre hovedleverandører kan vi garantere produkter i aller høyeste klasse. Japansk presisjon og solid konstruksjon er to av grunnene til at NTN-SNR er blant verdens ledende produsenter innen sitt felt.

Kulelagerhuset AS ble i sin tid opprettet av norske interesser for å sikre at den nasjonale industrien blir forsynt med presisjonslagringer. Ved å ha produkter fra NTN-SNR med i katalogen er våre kunder sikret kvalitetsprodukter med en lang levetid og solid konstruksjon.

I tillegg til NTN-SNR bruker vi også en annen japansk leverandør som heter Jtekt, samt at vi tar inn produkter fra anerkjente produsenter i Tyskland. Vi bruker kun leverandører som sørger for at vi kan bidra med kvalitetsprodukter til den norske industrien.

Gjennom flere tiår har vi opparbeidet oss en bred kompetanse på lagringer og transmisjoner. Dette er erfaring og kompetanse som vi ønsker å la våre kunder høste fruktene av. Med leverandører som NTN-SNR og Jtekt ønsker vi å sikre at norsk industri får tak i de aller beste produktene som finnes på markedet.

Dersom du har spørsmål angående våre produkter fra NTN-SNR eller noe annet, er du naturligvis hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 32 24 41 80 eller send en e-post til postmaster@kule-as.no så kontakter vi deg i løpet av kort tid.

Se vårt utvalg av NTN- SNR her


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Kulelagerhuset AS

Teglverksveien 9 B
3412 LIERSTRANDA
Norge
Kulelagerhuset AS

Send til en kollega

0.079