23948sdkhjf

Kulelager og rullelager av høy kvalitet

| Medlemsnyhet | Bedrift Kulelagerhuset AS

Vårt viktigste satsningsområde er rulle- og kulelager og her har vi også arbeidet oss fram til å bli en betydelig og solid leverandør i det norske markedet.

Norsk industri og offshore har høye krav til kvalitet på rulle- og kulelager, og derfor har vi valgt å bruke kvalitetsleverandører fra henholdsvis Japan og Tyskland.</p>

Gjennom flere tiår i bransjen har vi opparbeidet oss bred og spesialisert kompetanse rundt lagringer og transmisjoner. Spesialisering, store investeringer og en utstrakt kundeservice har sørget for at vi i dag er en av markedets førende leverandør av rullelager og kulelager.

I tillegg til rulle- og kulelager kan vi blant annet tilby fot- og flenslager, nålelager, kurveruller, koniske rullelager, remmer, remskiver, kjeder og kjedehjul, svingkranser og radialtetninger og låseringer.

Kulelagerhuset AS ble etablert av norske interesser for å kunne forsyne industri og offshore med presisjonslagringer og kulelager.

De aller fleste av våre produkter er lagt ut med spesifikasjoner og informasjon her på nettsidene.

Dersom du har spørsmål eller spesielle forespørsler angående kulelager eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 32 24 41 80 eller send en e-post til postmaster@kule-as.no så tar vi kontakt med deg.

Se vårt utvalg av kule- og rullelager her


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Kulelagerhuset AS

Teglverksveien 9 B
3412 LIERSTRANDA
Norge
Kulelagerhuset AS

Send til en kollega

0.06