23948sdkhjf

Nordic Steel utvider i tilbudet

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordic Steel AS

Siden oppstarten i 1998 har selskapet klart å posisjonere seg som en av Norges mest seriøse aktører innenfor avansert platebearbeiding og sveis. Tilbudet utvides nå og selskapet etablerer en egen avdeling for bygg og montasje.

Nordic Steel har en lang referanseliste fra flere av de store aktørene i både oljebransjen, oppdrettsnæring, bygg, anlegg og infrastruktur og har gode samarbeidspartnere innenfor alle fag,

Daglig leder Børre Lobekk forteller at; "Dette gjør Nordic Steel til en mer komplett leverandør. Vi innehar alle godkjenninger og satser tungt på kontinuerlig kompetanseheving for å møte kundens behov. Gjennom grundig internt arbeid har vi nå blitt skarpere enn noen gang før. Vi skal være en viktig del av kundens fantastiske løsninger og en totalleverandør innen avansert platebearbeiding, sertifisert sveis og nå også tjenester innen bygg og montering. Det er derfor sier vi – part of great solutions! "

De nye medarbeidere har alle lang erfaring i bransjen. Derfor kan Nordic Steel med trygghet tilby de fleste tjenester og løse de fleste oppdrag innen nybygg, rehabilitering, vedlikehold og montasje.

Montørene har egne servicebiler og kan stille på faste avtaler eller kortere oppdrag. Sammen med egen produksjon og prefabrikasjon, er vi i stand til å tilby i henhold til kundens spesifikasjon – fra kalkulasjon til ferdig bygg.

Nordic Steel er selvfølgelig sertifisert og følger til enhver tid de kravene som er gjeldende.

• Bærende stålkonstruksjoner
• Fasader / Tak
• Påbygg / Ombygging / Rehabilitering
• Montasje
• Service og vedlikehold

For nærmere presentasjon ; www.nordicsteel.no

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordic Steel AS

Orstadvegen 128 A
4353 KLEPP STASJON
Norge
Nordic Steel AS

Send til en kollega

0.061