23948sdkhjf

NY Hjemmeside - Norske Backer AS

| Medlemsnyhet | Bedrift Norske Backer AS

Norske Backer AS har i de siste årene stadig utvidet sin produksjon og produktsortiment. Tiden var derfor inne for å få laget en ny hjemmeside som rettferdiggjør alt vi kan tilby.

Oppvarming på Norske backers måte
Uansett hva du skal varme opp (væske, luft, gass eller andre materialer/stoffer), behersker vi teknologien som sikrer deg en optimal løsning for dine spesifikke oppvarmingsbehov. Norske Backer har det du trenger – enten det er rask levering, prisgunstig produksjon, kundetilpassede løsninger eller bransje-/produktspesifikk erfaring. Les mer her.

Mekanisk avdeling
Norske Backer har gjennom mange år opparbeidet bred kompetanse innen mekanisk produksjon. Vi har mange års erfaring med utvikling, konstruksjon og produksjon av spesialtilpassede produkter. Bransjene vi blant annet har levert til er landbasert industri, skipsindustri og virksomheter innen olje og gass.
Les mer her.

Dra nytte av 70 års erfaring
Våre oppvarmingsprodukter gir høy merverdi og kombinert med måle- og styreanordninger får du komplette, intelligente løsninger. Fortell oss om dine ideer eller utfordringer, så hjelper vi deg med å finne den optimale løsningen for deg. I tillegg til å svare på spørsmålene dine, kan våre ingeniører ta hånd om hele produktutviklings- og testprosessen med bruk av avanserte tekniske verktøy og laboratorier. Med vår omfattende erfaring, kompetanse, kvalitet og service får du garantert suksess. Vårt mål er å ikke bare være en leverandør, vi vil bli din partner. Les mer her. 

Vår vignettfilm Everyday Everywhere


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Norske Backer AS

Jostein Svendheims veg 8/10
2212 Kongsvinger
Norge
Norske Backer AS

Bilder & videoer

Gjennomstrommer-Norske-Backer-IH_GJSTR_22-1varmekolbe-prosessvarme-norske-backervarmebatteri-prosess-varme-prosessvarme-norske-backer-process-heating

Send til en kollega

0.099