23948sdkhjf

Schneider Electric deltar på Aqkva-konferansen i Bergen, 18. januar 2018

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Velkommen til Vestlandets største havbrukskonferanse! Møt representanter fra hele næringen: oppdrettere, forskning, forvaltning og leverandørindustri.

Aqkva-konferansen har blitt arrangert årlig siden 2004, og har i alle år hatt fokus på å være et godt møtested fra folk for ulike deler av næringen, og har også lykkes i å lage et møtested mellom leverandørindustri og kunder. Konferansen har utviklet seg til å bli Vestlandets største regionale havbrukskonferanse, og har de siste årene hatt rundt 350 konferansedeltakere hvert år.

Schneider Electric er ledende innen automasjonsløsninger for vannbehandling, marine, bygninger, matvareproduksjon og tilhørende kontrollromsløsninger for bygninger og industriell produksjon. Verdikjeden i akvakultur berører alle disse områdene, og vi er dermed en solid leverandør til næringen – både lokalt og globalt.

AqKva 2018 blir arrangert på Quality Hotel Edvard Grieg på Sandsli ved Bergen. Konferansen starter kl 08:30 (registrering) og varer til kl 17:00.  Det blir lagt opp til standbesøk både om morgenen ved registreringen, og underveis i kaffepauser. Dagen avsluttes med en festmiddag slik at deltakerne får sosialt samvær med både nye og gamle relasjoner i bransjen.

Velkommen til å treffe Schneider Electric på Aqkva-konferansen!

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.118