23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Masterpact MTZ: Nettilkoblet effektbryter

Smarte bygg krever intelligente eldistribusjonsløsninger.

-Eksempelvis å bruke sanntidsdata for å gjøre installasjonen mer energieffektiv og driftssikker. Dette gir også bedre muligheter for målrettet og planlagt vedlikehold. Effektbryteren Masterpact MTZ er utviklet for akkurat dette. Den passer i tøffe miljøer, og er produsert i samsvar med strenge miljøforskrifter. For sikker diagnostikk, betjening og vedlikehold er det også utviklet en app, sier Lasse Baugerud, produktsjef i Schneider Electric.

- I tillegg til den nyeste teknologien og nye funksjoner viderefører vi ytelsen, påliteligheten og sikkerheten Masterpact-serien er kjent for. MTZ er arvtakeren til effektbryterne Masterpact NT og NW.

Av funksjoner fremhever Baugerud presis og nøyaktig strømmåling som viser strømforbruk i sanntid og nedlastbare digitale moduler som gir enklere vedlikehold og bedre beskyttelse, måling, overvåking og diagnostikk.

- Oppdateringer kan utføres uten å avbryte strømforsyningen. MTZ er også enkel å integrere i alle bygg- og energistyringssystemer i Schneider Electrics ­arkitektursystem EcoStruxure.

Les mer om smart eldistribusjon her.

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.062