Reparer slark og ovalitet med bondura® bolter

| Medlemsnyhet | Bedrift bondura® technology AS

Alle anleggsmaskiner opplever slitasje i visse posisjoner. Det kan være i bom/rot på gravemaskin, skuffe på hjullaster, tiltsylinder på dumper, mobilkran eller noen annen form for industrielt utstyr.

Når slark eller ovalitet oppstår i viktige posisjoner, blir maskinen vanskelig å håndtere, og etter som denne slitasjen på leddet øker vil behovet for nye pinner være stort. Det kan være en tidkrevende prosess ved bruk av vanlig sylindrisk pin, der du i ofte i tillegg må linjebore og sveise. Samtidig vet du at samme problem vil oppstå igjen om ikke så altfor lenge. 

Med bondura® eliminerer du disse problemene - bondura® er godkjent for å erstatte eksisterende bolter i anleggsmaskiner.

bondura® brukes i nye maskiner, da den gjør at det ikke vil oppstå noe som helst slitasje i innfestningen. Dette gir deg en maskin som arbeider med samme presisjon gjennom hele sin levetid.

bondura® brukes også i brukte maskiner, da den er godkjent for å erstatte sylindriske bolter i alt utstyr. Dermed unngår du både linjeboring og sveising, og du vil få et ledd som vil virke like bra som på en helt ny maskin.

Ofte oppstår problemer med bolter i felten, og å montere nye sylindriske bolter milevis fra nærmeste verksted kan være svært krevende. Nedetiden på maskinen blir forlenget med flere dager, og noen ganger til og med uker. Ved bruk av bondura® teknologien kan boltene monteres og demonteres på bare minutter med å bruke vårt håndholdte verktøy. Ofte kan dette gjøres av bare en person. Kostnadene blir lave, samtidig som det er en trygg å enkel måte å løse problemene dine på.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
bondura® technology AS

Vardheivegen 56B
4340 Bryne
Norge
bondura® technology AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078