TESS kjøper Proffpartner Brandth

| Medlemsnyhet | Bedrift TESS as

TESS fortsetter oppkjøp av industributikker i Nord-Norge. Torsdag 10. august ble det kjent at TESS Nord kjøper Proffpartner Brandth i Mosjøen. I forrige uke ble TOOLS Industributikken i Harstad handlet inn til TESS Nord as

Torsdag 10. august ble det kjent at TESS Nord kjøper Proffpartner Brandth i Mosjøen. I forrige uke ble TOOLS Industributikken i Harstad handlet inn til TESS Nord as.

- Vi ser at vi i fremtiden trenger en aktiv og profesjonell eier for å utvikle virksomheten. Det har vi fått i TESS, forteller daglig leder Bjørn-Anton Brandth som eier ProffPartner Brandth sammen med sin bror Paal-Anders Brandth. Begge står på videre for det nye selskapet sammen med en stab dyktige fagfolk. Eierskiftet skjer 1. oktober 2017.

Det er 4.generasjon Brandth som selger ut den delen av A. Brandth AS som omfatter industributikkens virksomhet.

TESS Brandth har håndverkere, transport og anlegg, smelteverk, offentlig sektor og industribedrifter som kunder. Butikken har en bred kontaktflate på hele Helgeland som er bygd opp gjennom mange år basert på tillit og pålitelighet.

TESS overtar en bedrift som har hatt en positiv og sunn utvikling gjennom mange år, mye takket være dyktige ansatte med bred erfaring og posisjonen som velkjent leverandør av verktøy, industrirekvisita, jernvarer, festemidler, elektroverktøy og HMS produkter.

Stor tro på TESS
- Vi har stor tro på at TESS som en innovativ og aktiv eier sammen med oss vil bidra til en fortsatt positiv utvikling og vekst. TESS er også markedsleder og er sterke i produktsegmenter hvor vi i dag ikke er representert. Det betyr at vi nå kan tilby et bredere sortiment til våre kunder og ha de beste forutsetninger for å bli et komplett industrivarehus for Helgeland og et fullverdig TESS servicesenter. I en verden i rask endring har vi tro på store spesialiserte enheter med fokus, effektiv logistikk og gode it-systemer, sier daglig leder Bjørn-Anton Brandth når han oppsummerer tankene bak salget av en virksomhet som har røtter tilbake til 1889.

Lokalt fokus
Det norskeide og landsdekkende konsernet TESS legger stor vekt på nærhet til kundene og lokal tilpasning. - For TESS Brandth betyr det nye muligheter og kundene våre får tilgang til det beste bransjen har å by på av forsyningsløsninger. I samarbeid med blant andre Statoil, drifter TESS kostnadseffektive forsyningsløsninger som vekker oppsikt. Den kompetansen kommer nå våre kunder til gode. Samtidig får kundene nær kontakt med landets ledende slangeleverandør, poengterer Bjørn-Anton Brandth.

 Flere TESS i nord
TESS-konsernet har fra før 4 servicesentre i Nordland, og nå til sammen 11 servicesentre i de tre nordligste fylkene. TESS Brandth blir et av 34 servicesentre i regionselskapet TESS Nord as som blant annet har ansvaret for TESS-konsernets virksomheter fra Sogn og Fjordane til og med Finnmark.

Styrker nærheten
- TESS Brandth styrker vår tilstedeværelse på Helgeland. Bedriften har utviklet en sterk positiv kultur for å møte kunden på best mulig måte, Mange års godt arbeid har gitt butikken en solid markedsposisjon. Vi er derfor svært tilfreds med å komme frem til denne avtalen, og ser frem til å utvikle denne posisjonen videre. Vi ser også at et servicesenter i Mosjøen styrker vår nærhet til kunder med landsdekkende avtaler, og i tillegg forsterker servicen til havbruksnæringen på Helgeland, forteller daglig leder Øyvind Brox i TESS Nord as.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TESS as

Industrigata 8
3414 Lierstranda
Norge
TESS as

Send til en kollega

0.074