23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Protimeter og Elma Instruments er eksperter på fuktmåling

Elma Instruments er skandinavisk distributør for Protimeter, som er en av verdens ledende produsenter av profesjonelt fuktmåleutstyr.

Elma Instruments er skandinavisk distributør for Protimeter, som er en av verdens ledende produsenter av profesjonelt fuktmåleutstyr.

Protimeter er et 70 år gammelt engelsk selskap, som opprinnelig jobbet med tre beskyttelse. Basert på dette oppstod behovet for fuktmåling i tre. Siden den gang har det vært en rask utvikling av nye metoder for nøyaktig måling i tre, bygningsmaterialer, luft og betong.

I dag tilbyr Protimeter et stort program med både enkeltfunksjons- og multifunksjonsinstrumenter, som måler både med prober og med ikke destruktivt søk. Det finnes instrumenter for søk av fuktighet i konstruksjoner uten inngrep, og instrumenter for tre, betong, luftfuktighet, duggpunkt, korn, høyballer og mange flere.

I nyere tid har det også kommet smarte dataloggere med Bluetooth, som er spesielt egnet for å overvåke fuktighetsutviklingen over en periode. Det finnes et instrument for enhver måleoppgave. De primære kundene er forskning, inneklima, håndverkere, skadesanering og takstmenn.

Gjennom årene har Protimeter vært et veldig innovativt selskap som vellykket markedsføres over hele verden. Se flere av våre spennende instrumenter på www.elma-instruments.no hvor du også finner mange andre relevante instrumenter som f.eks. termografikameraer, termometre, klimainstrumenter, avstandsmålere og laser måleutstyr.

Les mer på www.elma-instruments.no eller ta kontakt på tlf. 22 10 42 70.

Elma Instruments AS
Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO935507065

Kontaktperson

TT
Thomas Thøgersen
tt@elma.dk

Send til en kollega

0.063